Læsernes reaktion på bogen


Brian Askvig:

Modtaget, læst, fordøjet. Det er virkelig en fin fortælling, Peter. Som at være der selv – i en sådan grad, at jeg nu har vinget Caminoen af på min bucket list ...


Peter Troelsen:

Hej Peter.

Med min læsehastighed tager det knapt fem timer at læse bogen og jeg blev underholdt fra første til sidste side. Fandt ud af at vi har meget til fælles og lige så meget der adskiller os. Fik smilebåndet i brug og, da jeg har let til tårer, også en forræderisk tårer eller to fra kinderne ned på min polo. Det er du sluppet fint fra Peter. Glimrende billeder og en letlæselig beskrivelse af op- og nedture på Caminoen. Du behersket sproget. Jeg føler næsten, jeg har set Pingvinen gå, hørt Franck the Punks musik og været med til at begrænse antallet af væggelus på et snusket herberg under vejs. Du deler flittigt ud af dig selv til glæde og gavn for læserne.


Christina Borup:

Jeg kan tilslutte mig! Humoristisk og alvorlig, du har gjort det godt Peter.


Toke Sundgaard:

Hej Peter

Så blev jeg færdig med bogen, så det gik ret hurtigt. Man bliver lidt grebet af fortællingen og skal lige have en dag mere inden man lægger den fra sig. God underholdning og dine tanker i forbindelse med turen, får også en selv til at tænke lidt nærmere over de lidt større spørgsmål. Det gjorde jeg i hvert fald.

Og mange af de ting du tumler med er jo noget mange af os vil have godt af at tænke over.

Jeg synes også bogen givet et godt indblik i caminoen som oplevelse og at en tur på mange måde kan blive formet af det selskab man møder og ikke mindst hvordan man vælger at møde andre mennesker.

Så tak for en god oplevelse - hvis du skriver en mere så kan du roligt regne med at jeg også vil læse den.


Jesper Bjerregaard:

Modtog mit eksemplar i går søndag med Dao og måtte jo "bare lige kigge" mens jeg sad med morgenkaffen.

Så var det pludselig formiddag, middag og efterhånden sidst på aftenen. Det blev en søndag med masser af sol, humor og en god tur langs støvede spanske veje. Peters meget ærlige og levende beretning blev slugt i en mundfuld. Kom nu afsted igen, så jeg kan få nr. 2!


Jon Meyer Kiellberg:

Det her er faktisk en rigtig god bog, hvis du vil vandre og et par skridt tættere på livet. Den er underholdende, humoristisk og praktisk med udstyrslister og gode råd og fifs. Og så er det en wake-up-Call bog om at sænke tempoet, være i livet frem for med 200 km. i timen at befinde sig i overhalingsbanen for at glemme sig selv. En bog om at finde balance - og træde et skridt tilbage for at kunne se naturen, horisonten og de små og fine ting i livet, vi overser i hverdagen. 

Tak for den, Peter Høyer. Velskrevet, underfundig og meget inspirerende. 

Et skridt tættere livet kan varmt anbefales og kan bestilles hos Peter.